26.4.2021

Väliaikatietoa

Toim. huom.: Kirjoitan tätä postausta kännykällä eikä keskittymiskyky ole ihan priimaa just nyt, joten toivon, että tästä postauksesta tulee ihan luettava ja kelvollinen. :D

Melkein kuukausi edellisestä osasta! Olen jo pari viikkoa tuntenut huonoa omaatuntoa siitä, että osan julkaisu on venynyt. Lähinnä omaa syyllisyydentuntoani paikatakseni halusin kertoa teille, mistä on kyse. Ei, tarina ei ole loppumassa ^^


Lyhyt vastaus sille, miksi osaa ei kuulu: terveysasiat.

Pitkä vastaus: oon kärsinyt viime aikoina erinäisistä oireista, kuten pahoinvoinnista ja väsymyksestä, joista viimeksi mainittu on kevyesti pistänyt nukkumaan 14 tuntia vuorokaudessa. Siihen kun lisää 8h työpäivän, niin on yksinkertaisesti loppuneet vuorokaudesta tunnit osan kirjoittamista silmälläpitäen. Muita keskeisiä oireita on ollut pitkittynyt päänsärky, jota en tällä hetkellä saa lääkitä millään toimivaksi todetulla keinolla.

Ei, en tee kuolemaa (sori siitä, joku odotti sellaista uutista jo kuitenkin). Syy terveyshaasteisiin on selvillä ja se on sinänsä täysin vaaraton. Olen neljännellä kuulla raskaana, ja jos kaikki sujuu hyvin, niin syksymmällä meillä on varsin toivottu uusi perheenjäsen.
Samaisesta syystä voitte olla kohtuullisen varmoja siitä, että tarinaan tulee syksyllä taas taukoa, mikäli vauva-arjesta mitään ymmärrän. :D

Odotusaika on tosiaan ollut näiden vaivojen vuoksi melko haasteellinen, mutta usein nämä ovat kuulemma sellaisia, että helpotusta on kyllä pian tiedossa. Vähintään sen luulisi auttavan, että työharjoittelu päättyy muutaman viikon päästä ja lukuvuosikin päättyy pian, minkä jälkeen aikaa on yksinkertaisesti käsissä enemmän.

Ei mulla muuta asiaa nyt ollut, halusin vain keventää sydäntäni ja selittää vähän katoamistani. ;) Positiivista tässä on se, että ainakin mä olen todellakin ehtinyt suunnitella tarinaa kunnolla - teen suunnittelutyötä nimittäin päässäni esim. ennen nukkumaanmenoa ja kotiaskareiden yhteydessä.

Palataan asiaan! Sneak peekinä vielä pari muokkaamatonta kuvaa seuraavasta osasta. Osa on erittäin keskustelupainotteinen, joten mitään kovin raflaavaa näissä ei ole.
Klikkaamalla saat kuvat isommiksi.





Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit