22.8.2020

Lauantai-illan extempore-ekstra

Olen jo jonkin aikaa pohtinut jonkinmoista kulissien takaa -ekstraa. Tässä seuraavaa osaa kuvaillessa ja ennen edellisen osan kommentteihin vastaamista tuli vastaan sen verran koomisia tilanteita, että ajattelin räpeltää nopeasti kokoon jotakin toivottavasti ilahduttavaa. Joukossa on siis ekstramateriaalia sekä vuosilta 2016-2017 että nyt tältä vuodelta. Olkaapa hyvät ♥

Varoitus: ekstran lukeminen voi aiheuttaa tilapäistä tahi pysyvää kyvyttömyyttä suhtautua vakavasti tähän tarinaan.

Hämmentäviä tilanteita saadaan muunmuassa siitä, kun pelillesi kehittyy tietoisuus ja TS3.exe vaikuttaa jo lukevan tarinaasi:



Ehe ehe. Kämäinen vitsi. Mutta siis muistatte varmaan, missä Darryll ja Adrian aikanaan tapasivat. Ja jos niihin tunnelmiin palataan, niin... noh, sanotaanko näin, että Darryllin ja Adrianin ensitapaaminen vaikuttaa todelliselta Äijien Tapaamiselta. Ainakin social distancing oli jo tuolloin kunnossa:



Mutta toisaalta, en ihmettele, että Adrian pitää etäisyyttä Darrylliin. Se näköjään pelkää sitä muutenkin. (Kuva viime osan kuvauksista.)



On myös paljolti mahdollista, että Adrian välttelee Darryllia, koska pelkää mustasukkaisen Markun... eikun Markin kostoa:

v

Jos nyt ihan vakavasti puhutaan, niin tämä pelinsisäinen ihastuminenhan tuli luotua pelkästään lavastustarkoituksiin. Muistaakseni tarvitsin Simsin oman "Hyppää syliin"-animaation lavastaakseni Adrianin eeppisen paon Rosen kämpiltä. Ja jos vielä oikein muistelen, niin se animaatio ei edes toiminut tässä kovin hyvin. :D

Mutta niin. Adrian takuuvarmasti pelkää Markin tähtäimeen joutumista. Garyn tähtäimestä se ei vaikuta niin välittävän... kummia fetissejä silläkin.



Mutta kukapa ei silti tykkäisi Adrianista. Onhan se aika komea.



... älkää kysykö, milloin tai MIKSI for god's sake olen ottanut tuon kuvan. En osaa vastata siihen. Ja ei, en osta teille valkaisuainetta, jotta voisitte kaataa sitä silmiinne. Totta puhuen voisin kyllä tehdä sen itse.

Tämä kuva oli niin vastustamattoman håt, että se näköjään sai ah-niin-pelottavaan Garyynkin ihan uudenlaista hehkua.
Muistatte varmaan osan, jossa Adrian ja Gary juttelivat Darryllin asunnon tietämillä, ja miten Gary jäädytti koko naapuruston pelottavuudellaan? No, en yhtään ihmettele, koska yksi Garysta siinä tilanteessa otetuista kuvista oli tämä:



Onhan tuo nyt jotain ihan hemmetin pelottavaa. Sateenkaaren väritkin väärinpäin ja kaikkea.

Noh, koska Markku ja Gary eivät riitä ja Darryll on lähinnä pelottava, niin tottahan Adrianilla on tyttöjä turvanaan. Pari osaa sitten Adrianilla meni jo eksät sekaisin. Tuo kohtaus, jossa Adrian hiplaa Elizabethin hiuksia ja Elizabeth tiputtaa pojuparan takaisin maan pinnalle, oli siis tosiaan tarkoitus pitää aika hienovaraisena. Yritin olla edes vihjaamatta mihinkään vastakaikuun Elizabethin suunnalta. Se suhteellisen tunnekylmän kuvan ottaminen kuitenkin meinasi kosahtaa erääseen Elizabethin huoneessa olevaan tauluun.

Muistin virkistämiseksi, osaan päätyi siis tämä kuva:



Alkuperäinen kuva oli tämä:



... joo. All you need is love.

Toisaalta Liz ja Adrian ei oikein sovi muutenkaan yhteen. Ne on vähän liian erilaisia. Äsken osaa kuvatessani se oli nimittäin Liz, joka pelasti Seanin, kun poitsu syttyi helteessä ahteristaan tuleen. Adrian sen sijaan katseli rauhassa kissavideoita puhelimestaan.



Huomatkaa Elizabethin tilanteeseen sopivat vaatteet!

Kun kerran pieleen menneet lavastukset ja monitulkintaisuus tulivat puheeksi, löysin arkistoistani myös muualla aiemmin jakamani DJ Darryll-kuvan. Mattovalinta tässä kuvassa ei ollut erityisen onnistunut. (Koiraparka!)



Itse asiassa Felicia sekosi tästä pyörityksestä aika pahasti. Eräänä aamuna se ilmestyi Adrianin, Lizin ja Darryllin aamupalapöytään selvästi kostoretkelle:



*Tappajahai-tunnari*






Silti Darryll ei antanut sille yhtään lettuja. Vähemmästäkin sekoaa :(

Felicia ei itse asiassa ole ainoa Anne Arborin sekoileva eläinkunnan edustaja. Tämä kuva on Adrianin vanhan kämpän rappukäytävästä.



Tämä taas Club Basixista.



Tämä taas... oho, ei se ollutkaan eläin. No mutta, sekoilua joka tapauksessa.





Kaikeksi onneksi Darryll on löytänyt terveellisen ruoan ilot! Antakaas, kun Personal Trainer mr. Gray näyttää teille, miten omenaa syödään oikeaoppisesti.


ILON KAUTTA





CHOMP





rousk


nom



nooommm






GLUNK



"And that's how I eat pus... I mean, an apple, m'ladies." - Kiitos, Darryll, tämä oli oikein valaisevaa.

Kiitos ajastanne ja anteeksi kaikesta. Lupaan, että ensi osa on silmäsyövän arvoinen :D

4 kommenttia

  1. Tämä oli kokonaisuudessaan hauska extra, mutta noille Darryllin jutuille tuli naurettua vähän liikaakin. Etenkin tuolle ilmakylvylle, kannabispiikille ja omenansyöntivinkeille. :DDD Toki olen vähän väsynyt, että se voi vaikuttaa tähän huvituksen tasoon, mutta hauskoja juttuja olivat silti.

    VastaaPoista
  2. Persimon: mä hajoilin ehkä vähän tarpeettoman paljon tuossa omenansyönnissä. Siis tarkoitus oli tosiaankin kuvata Darryll syömässä omenaa, mutta jostain kumman syystä yksikään näistä kuvista ei päätynyt osaan. XD

    VastaaPoista
  3. En voi muuta sanoa kun nauroin aivan liikaa tälle. :D En edes tiedä miksi tuo omenakohtaus nauratti kaikista eniten? :D:D

    VastaaPoista
  4. AAGH oon unohtanut vastata Pisaralle! Anteeksi! Vastaan lyhyesti ja tyylikkäästi kuukauden jäljessä, että nauran itekin edelleen tolle omenansyönnille. Hitto, ois kyllä pitänyt laittaa noi kuvat osaan :DDD Darryll sekosi lopullisesti.

    VastaaPoista

Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit