15.5.2020

Kysymyspostaus + kesäajan ilmoitusasiaa

Kuten edellisen osan loppukommenteissa kerroinkin, lähden ensi kuussa töihin muualle, enkä voi ottaa työpaikkakunnalle mukaan sellaista tietokonetta, jolla The Sims 3 pyörisi tarinankerrontamielessä kelvollisesti. Osia on toki tällä hetkellä varastossa sen verran, että julkaistavaa riittää kesänkin yli. Kuitenkin, koska myös syksyn kuviot ovat vielä auki, harvennan mielelläni varsinaisten osien julkaisutahtia, jos se vain hoituu jollakin tavalla mielekkäästi.

Tästä päästäänkin kysymykseen siitä, mitä aion tarinan eteen tehdä kesän aikana. Vastaus on: riippuu teistä.

Ihan ensimmäisenä julistettakoon jälleen kysymyspostaus avattavaksi. Homma menee siis niin, että voitte postata alle ihan mitä tahansa kysymyksiä, joihin haluatte minun vastaavan. Kysymykset voivat liittyä tarinoihin, tarinoitsijaan itseensä tai vaikka siihen, onko Theseuksen laiva minun mielestäni edelleen sama laiva kuin se satamasta lähtiessään oli. Saatte kysyä tarinoiden ulkopuolisista projekteista, kengännumerostani, pituudestani, painostani, ensimmäisestä tarinastani ikinä, lemmikeistäni... ihan mistä tahansa. Ei tarvitse arkailla, koska minä voin arkailla sitten teidänkin puolestanne vastatessani. Jättäkää siis kysymysten ja vastausten arviointi minun huolekseni.

Toisekseen kerrottakoon, että kesän aikana minulla on luultavasti runsaasti luppoaikaa vapaapäivinä ja -iltoina, ja mielelläni teen teille myös jotakin ekstran tapaista, jos sellaista toivotaan. Spin-offia Adrianin ja Elizabethin ensitapaamisesta on jo toivottu, ja se on toteutuslistalla ensimmäisenä. Lisäksi saa siis toivoa muuta. Mulla on kesän aikana paaaaaljon aikaa... ja luultavasti kipeät jalat. :D

👇 Olkaapa siis hyvät, areena on teidän! 👇

7 kommenttia

  1. No, onko se sama laiva? :D Mun aivot meni peruuttamattomasti solmuun kuin luin tuon paradoksin.

    Jee, kysymyspostaus! *hieroo käsiään yhteen maaninen hymy kasvoillaan* :D Täältä pesee! (Satunnaisessa järjestyksessä.)



    - Millaisiin töihin menet nyt kesäksi?

    - Jos saisit tehdä aivan mitä tahansa ammatiksesi joutumatta murehtimaan toimeentulosta, mitä tekisit?

    - Jos saisit valita kaikista tarinoistasi yhteensä kolme simiä, jotka siirtyisivät tosielämään oikeiksi ihmisiksi ja tulisivat kuulumaan elämääsi, keitä he olisivat?

    - Kauanko olet harrastanut tarinointia? (Kaikki taidemuodot lasketaan.)

    - Mitkä ovat parhaat katsomasi TV-sarjat?

    - Oletko koskaan kirjoittanut fan fictionia?

    - Minkä asian tekisit eri tavalla kuin useimmat ihmiset?

    - Kuinka vanha olisit, jos et tietäisi oikeaa ikääsi?

    - Jos heräisit huomenna niin, että et pelkäisi enää mitään, mitä tekisit ensimmäisenä?

    - Mikä on sellainen piirre tai tapa toisessa ihmisessä, jota et missään tilanteessa siedä?

    - Millaisista ihmisistä vastaavasti pidät?

    - Oletko ekstrovertti, introvertti vai ambivertti?

    - Jos tekisit itsestäsi simin, millainen siitä tulisi?

    - Haluaisitko mieluummin tennispallon vai jumppapallon kokoisen pään? :D


    Mireta

    VastaaPoista
  2. (Huomautan tässä välissä, että pääsääntöisesti en vastaa näihin kommentteihin erikseen, jollei sitä edellytetä, vaan sitten kysymyspostausta julkaistessani. :))

    VastaaPoista
  3. Kerro sun päivästä? :) Edellisestä, jos vastaat tähän aamulla?

    VastaaPoista
  4. Muistin tän ihan randomilla ja koitan heittää jotain kysymyksiä, vaikka oon ihan törkeen huono koskaan keksimään mitään tällästä :D Kysymyksiin on kiva vastailla mut niitten keksiminen on ihan tuskaa, yleensä tuun kuitenkii aina kysyneeks ihmisiltä asioista heti ku ne tulee mieleen ja joskus kysymyksien keksiminen keksimällä on omaan mieleen liian pinnallista, vaikka sit kuitenkii päinvastoin tykkään IHAN hirveesti vastata kysymyksiin, oli ne kuin pinnallisia tai syvällisiä tahansa ::D (Pitäsköhän vielä kolmannen kerran toistaa itteäni?)

    - Tiiän, et mikä eläin siulla on tällä hetkellä lemmikkinä, mut minkälainen on siun lemmikkihistoria, vai onko sitä? Voit myös kertoo nykysestä lemmikistä, jos siltä tuntuu!
    - Kaikkien aikojen lempipelit? Pääasiassa videopelit mut toki lautapelitkii tähän mahtuu.
    - Lapsuuden ja/tai nuoruuden toive-/unelma-ammatteja?
    - Cboxista sain inspiraation: Näätkö (tai siis muistatko) paljon unia? Onko niissä tiettyjä teemoja? Värimaailma? Monethan näkee esim. pelkästään mustavalkosia unia, ite nään 99% ajasta värillisiä mut lapsuuden painajaistyyppisissä unissa värimaailma oli punanen.

    Nyt ei kyl keksi enempää, heitän lisää kommentteja mikäli jotain tulee mieleen vielä. Ois aika tyypillistä miulle :DD Ja saat ihan vapaasti muotoilla noita kysymyksiä vähän lyhyemmäks ja kysymyspostaukseen sopivampaan muotoon. En vaan handlaa tätä lyhesti kirjottamista oikein vieläkään :D

    VastaaPoista
  5. Anonyymi7/6/20 16:16

    AAAAH, OLEN MYÖHÄSSÄ

    -Kenen tarinasi hahmon kanssa uskoisit tulevasi parhaiten toimeen? Entä vähiten?

    -Onko sinulla joku epärealistinen haave joka todennäköisesti ei koskaan toteudu mutta ajatuksella on kiva leikkiä silloin tällöin? Mikä?

    -Joutuisit kirjoittamaan kaikki simstarinasi uudestaan. Mitä elementtejä muuttaisit/parantaisit?

    -Jos joutuisit murhatuksi mikä olisi murhaajan motiivi?

    -Mistä asiasta haluaisit tulla tunnetuksi?

    -Lempikirjasi

    -Saat opettaa kaikille maailman ihmisille yhden konseptin. Mikä se olisi?

    -Mikä olisivat sinulle kaikista epäsopivimmat ammatit?

    VastaaPoista
  6. Vielä jokunen lisäkysymys:



    - Käyttikö Adam Samanthaa hyväkseen DLT:ssä silloin Williamin reissun aikana Roaring Heightsissä? Mietin tätä jo silloin, kun tyttö nähtiin silmä mustana.

    - Onko yleisesti ottaen helppoa pitää hahmot nk. in-character? Oletko joskus katunut jotain hahmollesi luomaa ratkaisua?

    - Mikä on erikoisin tai kummallisin taitosi?

    - Mikä on paras neuvo, minkä olet ikinä saanut?

    - Mikä on ollut kaikista rohkein tekosi?

    - Jos voisit olla tunnin ajan joku historiallinen henkilö, kuka olisit?

    - Jos saisit valita yhden supervoiman, minkä ottaisit?


    Mireta

    VastaaPoista
  7. Lupasin tulla esittämään kysymyksiä vielä tämän viikon aikana. Venähti vähän pitkälle, mutta tässä mä nyt olen kumminkin. Kysymysvarasto tosin jäi vähän köyhäksi kun tuossa ylempänä oli jo joitakin joita olin ajatellut, mutta onpahan nyt jotain. :D Koitin keksiä viisi tarinoihin/simssiin liittyvää kysymystä ja viisi ei tarinoihin liittyvää kysymystä.

    -Mihin simstarinoidesi hahmoon kykenet mielestäsi samaistumaan eniten ja miksi? Entä vähiten?
    -Mitkä on sun mielestä simstarinoitsijan ns. must have-modit,hackit jne? Mistä olet kokenut olevan eniten hyötyä tarinoidessa? Entä onko joku, jonka olet etukäteen ajatellut olevan kovinkin tarpeellinen, mutta se on loppujen lopuksi osoittautunut melko turhaksi?
    -Vaikka hahmojen piirteillä itse pelissä ei ole juurikaan merkitystä tarinan kannalta, niin valikoitko silti hahmoille jotain piirteitä, joiden koet kuvastavan hahmojen luonteita edes jotenkin tai koet ko. piirteet muuten vain hyödylliseksi, vai annatko pelin arpoa hahmojen piirteet? (Oliko riittävän sekavasti selitetty?)
    -Jos unohdetaan tarinanteko hetkeksi, niin mikä simspeleistä on ihan vain pelaamista ajatellen sun suosikki? Entä vähiten? Miksi?
    -Mikä on sun suosikki sun omista tarinoista ja miksi? Entä vähiten suosikki ja miksi? Saat itse valita mitkä tarinat sisällytät tähän kysymykseen vastatessa. (Tiedän, että oon tainnut kysyä tämän sulta jo jossain aiemmassakin kysymyspostauksessa, mutta siitä on jo aikaa, niin katsotaan, onko mielipide muuttunut)
    -Onko sulla mitään ns. guilty pleasure-artistia/bändiä? Jos on, niin kuka/mikä?
    -Jos sun olisi pakko osallistua johonkin tosi-tv-ohjelmaan, niin mihin osallistuisit ja miksi?
    -Mikä on sun lempiherkku?
    -Jos muuttaisit pois Suomesta, niin mihin maahan ja miksi?
    -Jos pelaisit jääkiekkoa, niin olisitko hyökkäjä, puolustaja vai maalivahti? Miksi?

    Tässäpä nämä. :) Ekstratoiveita tai -ideoita mulla ei ole, mutta tuo jo toivottu spin-off Adrianin ja Elizabethin tapaamisesta on sellainen, jota odotan hyvin innolla.

    VastaaPoista

Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit