6.9.2016

1.9 Törmäyskurssilla



Niiden seuraavien kahden viikon aikana kaikki suunnitelmamme olivat jäissä.
   Minä ja Darryll emme juuri tavanneet toisiamme, soittelimme kyllä välillä, ja kumpikin tiesi, miksi. Halusimme varmistaa, että kaikki oli hyvin, että molemmat olivat turvassa. Ristiriitaista toki oli, että samaan aikaan, kun varmistelimme toistemme hyvinvointia, emme tehneet mitään asioiden muuttamiseksi ja puheet omasta rikollisjärjestöstä olivat jääneet taakse.



Rose oli ollut viikon sairaalassa. Darryll oli pakottanut naisen sinne, ja hyvä, että oli. Naisella oli ollut jotain vaurioita henkitorvessaan Markin kuristusotteiden jäljiltä. Hyvä, että nainen oli ylipäätään hengissä ja oli päässyt niinkin hyväkuntoisena Darryllin asunnolle… pudistin päätäni hiljaa, turhautuneena. Tiesin kyllä, ketä syyttää tästä kaikesta.



Olisin voinut ampua hänet. Olisin voinut. Ja en ampunut.
    Olisin voinut estää Rosen pahoinpitelyn ja lopettaa ainakin puolet kaikesta pahasta, sikäli kun Gary Mitchell ilmeisesti ei ollut enää pelissä. Toisen heistä. Miksi en ollut tehnyt sitä?
   Tiesin vastauksen, vaikken olisi sitä halunnut myöntää.



Yksinkertainen, naiivi, lapsellinen syy. Minua pelotti. Pelkäsin paitsi Julian kostoa Markin kuolemasta, myös yksinkertaisesti sitä, mitä seurauksia ihmisen ampumisella olisi lain silmissä. Murtokeikat, pienet taskuvarkaudet aikanaan Roaring Heightsissa… eivät ne olleet minua pelottaneet, mutta henkirikos paini niihin nähden aivan eri sarjassa.



Eikä mahdollinen vankeusrangaistus ollut ainoa seuraus, jota pelkäsin. Pelkäsin myös sitä, miten itse reagoisin ihmisen tappamiseen. Minä vihasin Markia, mutta halusinko tappaa sitä miestä? En. Halusin vain nähdä miehen matelevan edessäni. Halusin hänen katuvan sitä, että oli aikoinaan kääntänyt koko elämäni ylösalaisin ja sen jälkeen ajanut minut pois kaupungista. Itse en haluaisi siitä taakkaa harteilleni, joten mieluiten en kajoaisi Markin tai Julian henkiriepuun, ainakaan henkilökohtaisesti.



Ainoa ongelma tässä oli vain se, että jos en pian tekisi kaksikon suhteen edes jotain, tämä peli saattaisi viedä henkeni. Tai vielä pahempaa; jonkun muun hengen.



Puhelin soi ja havahdutti minut ajatuksistani. Vilkaistuani numeroa näytöllä kurtistin kulmiani. Monta nelosta. En ollut tallentanut numeroa, mutta tunnistin sen kyllä. Vastaisinko?
   Vastasin.
   ”Hei, Lucy.”
   Hän ei vastannut tervehdykseen, vaan meni suoraan asiaan surullisella äänellä.
   ”Vieläkö olet vihainen minulle?”



Huokaisin ja suljin silmäni hetkeksi. Yritin keksiä jotain järkevää vastattavaa.
   ”Sikäli kun edelleen olet sitä mieltä, että et aio muuttaa mitään, niin --”
   ”Et ymmärrä, Adrian. Minulla ei ole vaihtoehtoja.”
   ”Miten niin ei ole? Minä olen se vaihtoehto.”
   ”Et ymmärrä”, hän toisti.
   Olimme hetken vaiti. Mietin. Sanoin ajatukseni ääneen turhautuneena tuhahtaen.
   ”En kai sitten pääse tämän lähemmäs sinua. En salasuhdetta lähemmäs.”
   ”Asiat ovat toistaiseksi näin, Adrian.”
   ”Toistaiseksi?”
   ”Niin. Ne muuttuvat, mutteivät heti. Ole kärsivällinen.”
   Toivo nosti päätään sisälläni. Kysyin asiaa suoraan.
   ”Aiot siis kuitenkin jättää Rayn?”
   Lucy ei vastannut kysymykseen. Sen sijaan hän esitti omansa.
   ”Voinko tulla luoksesi?”
   ”Nytkö?” kysyin häkeltyneenä. ”Tänne? Mitä sinä täällä tekisit?”
   ”Adrian, kerro osoite, niin lähden tulemaan.”
  Hiljaisuus.



”560 Chelsea Bend. Asunto 49.”
   Saatuaan, mitä halusikin, Lucy löi luurin korvaan. Tiesin naisen lähteneen matkaan.



Lucyn puhelun jälkeen minulle tuli jostain kumman syystä valtava tarve siivota asuntoni. Tiesin, ettei halpa yksiöni ikinä vetäisi vertoja Lucyn pramealle kattohuoneistolle, mutta voisin kai yrittää edes pedata sängyn ja tiskata astiat?



Ehdin kuurata keittiön tiskialtaankin sinä aikana, jona odotin Lucya saapuvaksi. Mietin hetken, laittaisinko jotain parempaa päälleni, mutta ainoa kauluspaitani oli edelleen se Darryllin antama, enkä haluaisi välttämättä pukea sitä päälleni enää koskaan. Olin varma, että se haisi vieläkin homeelle ja lisäksi sen hihat tuntuivat puristavan ranteita. Psykosomaattista, kenties.



Hetken mielijohteesta sammutin muut valot ja sytytin keittiön pöydälle kynttilän. Leikittelin sen liekillä ja odotin hermostuneena. Missä Lucy viipyi? Oliko hän tullut katumapäälle?



Kuulin ovelta korkokenkien kopinaa. Kun se yhtäkkiä lakkasi, luulin jo erehtyneeni ja että kyseessä oli joku naapureistani. Pian kuitenkin ovikello soi, ja minä nousin niin nopeasti, että olin kaataa kynttilän pöydälle.



”Tule sisälle --”
   En ehtinyt edes toivottaa häntä kunnolla tervetulleeksi, kun hän jo harppasi lähemmäs.



Kaappasin Lucyn syliini naisen hypätessä kaulaani. Hänen huulensa hapuilivat omiani, vastasin suudelmaan ja tunsin taipuvani eteenpäin Lucyn antaessa jalkojensa pettää ja kehonsa vaipua syleilyyni. Sillä hetkellä minulla ei käynyt mielessäkään se asia, että minun piti olla vihainen Lucylle tai että tässä toiminnassa olisi ylipäätään mitään ongelmaa.
   Eikä Lucy varmasti katsellut ympärilleen, miettinyt asuntoni rähjäisyyttä tai pöydälle jätettyä kynttilää ainakaan päätellen siitä vauhdista, jolla nainen alkoi riisua paitaani.



Siinä vaiheessa, kun naisen käsi eksyi vyölleni, hidastin vauhtia.
   ”Lucy, odota”, sain sanottua suudelmien välissä. Lucy erkaantui minusta hetkeksi ja katsoi minua kysyvästi. Jatkoin.
   ”Sinullahan on pillerit?”
   Lucy nyökkäsi, tiesi kyllä, mitä pillereitä tarkoitin. Loistavaa, en halunnut mitään ikäviä yllätyksiä. Viime kerralla viinihuumassa asiaa ei ollut tullut edes ajatelleeksi.



Nyt ei tarvitsisi ajatella enää mitään. Ei yhtään mitään. Voisi vain antaa mennä ja elää hetken niin kuin hän olisi minun omani.



Niin kuin kaikki olisi hyvin.

***



Oli hiljaista. Hämärää ja hiljaista. Jokin kutitteli nenääni, se oli hiussuortuva, huumaavalta tuoksuva hiussuortuva.



Silitin Lucyn paljasta kylkeä ja yritin olla ajattelematta, että pian hänen täytyisi lähteä. Kohta hän poistuisi ja jättäisi minut vellomaan yksinäisyydessäni. Ihan kohta.
   Nyt.
   ”Paljonko kello on?” Lucy kysyi kuiskaten, ja kohautin olkiani.
   ”Mitä väliä.”
   Oli sillä.



Lucy puki päälleen pikavauhtia. Kun hän näytti jo lähtövalmiilta, tartuin kevyellä otteella hänen käteensä.
   ”Et menisi.”
   ”Ray on luultavasti kotona jo ja ihmettelee, missä minä olen”, Lucy vastasi.
   Päätin yrittää vielä. Siirsin naisen hiuksia vähän, kumarruin suutelemaan hänen korvaansa.



”Anna minulle viikko.”
   Sivelin Lucyn kaulaa ja jatkoin hauraalla kuiskauksella.
   ”Viisi päivää. Kolme. Kaksikin riittää, niin näytän sinulle, millaista elämä olisi minun kanssani. Tekisin sinut onnelliseksi. Helpottaisin valintaa.”
   ”Adrian…”
   ”Milloin Ray lähtee taas työmatkalle?”
   ”Adrian, ei se ole niin yksinkertaista.”



Lucy irrottautui otteestani, otti askelen edemmäs ja väisti katsettani. Nainen pudisti päätään tuskin huomattavasti.
   ”Ei ole helppoa olla koko kaupungin suurimman yrityksen omistaja”, hän sanoi. ”Eikä kuulua osavaltion rikkaimpiin, olkoonkin että isän perinnön ansiosta, mutta silti. Media seuraa jokaista liikettäni. Ylimääräinen draama voi johtaa yrityksen maineen menetykseen. Ja sinä… me…”
   Lucy vaikeni hetkeksi. Osasin jo arvata suurinpiirtein, mitä hän sanoisi.



”Me olemme eri maailmoista, Adrian”, Lucy sanoi, enkä voinut väittää vastaan. ”Minä olen suuryrityksen toimitusjohtaja ja sinä taas… no, et ole edes kertonut, mitä teet työksesi, ja se herättää jo minussa tietynlaisia epäilyksiä. Se ei toimisi. Se ei vain toimisi.”
   Muuta enää sanomatta Lucy kääntyi, otti laukkunsa eteisestä ja riensi ovelle. Enkä minä yrittänyt edes estää häntä.



Kaksi eri maailmaa. Kumpikaan ei voisi luopua omastaan. Toinen ei halunnut, toisella ei ollut siihen mahdollisuutta...



.. ja niin typerältä kuin se tuntuikin, niin sitä tosiasiaa me molemmat surimme silti osaamatta tehdä sille yhtään mitään.

***



Niinä muutamana kuluvana päivänä yksinäisyys painoi harteitani ja pieni asunto täyttyi vähitellen murheellisesta massasta. Sen massan keskellä olin minä, epätietoisena, hukkuvana ja peloissani.



Kolmantena päivänä minun ja Lucyn viime tapaamisesta ovikello soi. Harkitsin pitkään, avaisinko ovea lainkaan. Jos se olisi Lucy? Ei, ei se olisi kuitenkaan.
   ”Avaa ovi, Adrian!”
   Darryllin ääni. Ihme ja kumma.



Avasin oven. Darryll puhui heti.
   ”Viimeinkin”, mies sanoi kärsimättömänä. ”Olen odottanut, että tulisit luokseni, mutta kun et tullut… päästä minut sisälle, minulla on kerrottavaa.”



Päästyämme keittiöön katsoin Darryllia odottavasti, mutta mies ei sanonut heti mitään. Kuin haluaisi pitää minua jännityksessä. Olin jo tiuskaisemaisillani miehelle kireästi mitä asiaa, mutta muutin mieleni viime hetkellä.
   ”Miten Rose voi?” kysyin sen sijaan, ja Darryllin kasvoille levisi hymy.
   ”Loistavasti. Hän onkin osasyy sille, miksi tulin.”



Darryllin kasvoilla oli itsetietoinen hymy miehen puhuessa.
   ”Sanoinhan, että hänestä tulee olemaan vielä hyötyä”, mies sanoi omahyväisesti. ”Rose haluaa korvata aiheuttamansa vahingon, olkoonkin, ettei mitään pahaa muille kuin hänelle itselleen tapahtunut… joka tapauksessa, hän on selvittänyt vähän asioita. Kuten sen, että firman nimeltä Secural arvokuljetusauto kulkee tänä yönä Anne Arborin ohi.”
   Kohotin kulmiani. En kuitenkaan ehtinyt sanoa mitään, kun Darryll jo jatkoi.
   ”Älä kysy, mistä hän kaivoi sen tiedon. Äärimmäisen salassapidettävää tietoa, sanotaan. Oli kai joku tietovuoto tai jotain. Mutta siinä on tilaisuutemme. Tiedän muutamankin elämän varjoisalle puolelle eksyneen ihmisen, jotka voimme puhua mukaan järjestöömme, mutta sitä varten tarvitsemme alkupääomaa. Kahisevaa tekemään heihin vaikutuksen. Securalilta sitä saamme. Miltä kuulostaa?”



Mietin. Epäröin.
   ”En oikein tiedä…”
   ”Älä viitsi, Adrian”, Darryll sanoi turhautuneena. ”Tässä meillä on loistavaa tilaisuus saada paljon rahaa. Kenties ainoa tilaisuus vähään aikaan. Se tulee olemaan helppoa kuin heinänteko!”
   ”Onko sinulla edes kunnon suunnitelmaa?” kysyin, ja Darryll tuhahti.
   ”Tietenkin on!” hän huudahti. ”Tai siis Rose suunnitteli sen. Ja se on loistava.”
   En vieläkään ollut vakuuttunut. Pudistelin päätäni.
   ”Sinulla ei ole edes asetta, Darryll.”
   ”Kuka niin väitti?”



Hymy Darryllin kasvoilla vain leveni hänen nähdessään hämmentyneen ilmeeni.
   ”Kiitä Rosea tästäkin”, hän sanoi. ”Hän myi parit henkkarit. Luotin siihen, ettet pistä pahaksesi, jos hankin niillä tuloilla vähän välineitä keikkaamme varten. Kaikki on valmiiksi suunniteltu, Adrian, kellonaikoja myöten. Auto ajaa Saint Patrickin kansallispuiston ohi noin kello yksi yöllä. Menemme kansallispuiston tietullille varttia yli puolenyön ja hoidamme homman. Mitä sanot?”



Katsoin Darryllia silmiin. Ruskeissa iiriksissä välkkyi innostus ja luottamus siihen, että onnistuisimme.
   ”Hyvä on”, sanoin viimein ja nyökkäsin. ”Kerro lisää suunnitelmastasi.”
   Darryll virnisti.
   ”Ilomielin, rakas rikostoverini, ilomielin…”



Samaan aikaan muualla

”Olet nero, Julia.”
   ”Tiedän sen.”
   ”Rakastan sinua.”
   ”Tiedän sen myös.”



Mark Mitchell tuijotteli ikkunasta ulos ja mietti avovaimonsa sanoja. Securalin arvokuljetus. Lastina toki muutama arvoesine, joita ei voisi sellaisenaan myydä, mutta myös reilun sadan tonnin edestä kylmää käteistä. Sillä pääsisi pitkälle.
   ”Saint Patrickin kansallispuisto, niinkö sanoit?”
   ”Niin.”



Julia hymyili tietäväistä hymyä puhuessaan.
   ”Auto kulkee kansallispuiston tietullin läpi yhdeltä yöllä”, hän sanoi. ”Se joutuu siis väkisinkin pysähtymään hetkeksi. Ehdotan, että hoidamme itsemme tietullille puoli yksi, sen luulisi riittävän.”
   ”Se riittää varmasti erinomaisesti”, Mark myhäili. "Pakkaahan aseet mukaan, rakkaani. Tämä tulee olemaan helpoin keikka ikinä."

***

Irviksen kommentteja:

No comments this time.

13 kommenttia

  1. Voi Adru ja Luci;__; Pienent reppanat! Ja o-ou tuplabuukattu varkauskeikka. Ei voi seurata hyvää:S HUI! Kiehtovaa kerrontaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet reppanat, eivät hallitse oikein tätä rakastumishommaa nyt :D Tuplabuukkaus tosiaan tiedossa! Tästä ei voi seurata mitään hyvää... ;)

      Poista
  2. Lucy on aivan kammottava. Miettii nyt mainettaan suuren rakkauden keskellä!!!

    Hihhih, odottelen jännityksellä porukoiden yhteentörmäystä! Tai sitten auto on vähän etuajassa, ja Adru kumppaneineen ehtii ensin ja livahtaa jo karkuun ennen Julma Juliaa ja Mätämuna Markia. Se olisikin makoista. :D

    Darryllista on tullut mulle jo melkein toinen Jeremy, mutta ei sentään ihan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjaus: yhtiön mainetta. ;)

      Hahaa, hyvä veikkaus sulla, mutta saapa tosiaan nyt nähdä miten tässä käy :D Vai että Julma Julia ja Mätämuna Mark, mistä moiset lempinimet?

      Darryllissa on tosiaan jotain Jeremymäistä!

      Poista
  3. Lucyn ja Adrianin onneton rakkaustarina. :D Toisaalta ymmärrän Lucya, onhan se saavuttanut elämässään paljon atm ja itelekää ei tulis ihan heti mieleen riskeerata kaikkea..

    Oi, tuosta keikasta tulee varmasti kirjaimellisesti tuplasti hauskempi.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä varmaan onnettomin rakkaustarina mun tarinoissa ikinä jos Williamia ja Fredoa ei lasketa-- eiku mitä :D Mutta jes! Sä ymmärsit! En mäkään heti riskeeraisi ihan kaikkea teini-iän ihastuksen ilmestyttyä yhtäkkiä kuvioihin ;)

      Tuplahauskuutta tosiaan luvassa... ;)

      Poista
  4. Anonyymi6/9/16 20:17

    Vau mitä osia ollut kaikkia taas o: Kommentointia en vai ole kerennyt tehdä. Hitsi oli paljon sanottavaa, mutta unohdin osan, mutta koitan jotain muistaa.

    Lucyyn on jotenkin todella hankala suhtautua, yhtäaikaa pidän hänestä, mutta toisaalta en. Pidän kyllä, mutta hän tuntuu hiukan koppavalta ja ellet olisi laittanut kuvaa ulkona itkemässä, olisin sanonut tunteettomalta. Toisaalta ymmärrän, että Lucy on tehnyt paljon töitä firman eteen eikä halua varmasti tahria sukunsa nimeä ja firman mainetta. Adrian on osin myös syyllinen itse itsensä henkiseen satuttamiseen, koska ei osaa päästää Lucystä irti.

    Muuten tuo kuva, jossa Lucy ja Adrian makoilevat yhdessä, silmiini pisti seikka, että Lucyn iho oli mattapintainen kun Adrianin taas loisti kuin majakka yössä :D Hiukan erikoinen kontrasti syntyi, kun Adrianin iho korostaa lihaksia yms ja yksityiskohtia sekä on varsin kiiltävä. Toisaalta tykkään siksi Adrianin ihosta, koska se tuo yksityiskohdat esiin :`D

    https://2.bp.blogspot.com/-gXUlezC-Ccs/V87g7OQPlbI/AAAAAAAAEFo/aEGadJbTndEgfSTKV7EuX3EJfOOKNC6rgCLcB/s1600/Screenshot-11.jpg Tämä kuva nauratti, kun aloin tarkemmin katsomaan Adrianin kättä :`D Kaverilla kivulias tapa pestä tiskiallasta, ajatukset tosiaan ovat muualla eli Lucyssä. Muuten kaikki kuvat on kyllä taas täyttä kultaa, ja on tämäkin, koska ei tuolle käden liikkeen outoudelle mitään voi tehdä :3 Pidin eniten Lucyn itkemiskuvasta, koska se tunne välittyi todella voimakkaasti.

    Uuuu pidän, joka osassa vain enemmän ja enemmän Herra Graystä :D Darryll on <3 Hänen menneisyydestä veikkaan ettei ole eka rikollisjengi missä on, mutta en usko ennen johtaneen sitä itse. Darryll ja Rose olisi muuten todella söpö pari keskenään :3 Darryll menneisyys on varmasti rikollisuuden täyttämä, mutta uskon sinulla olevan pari jippoa, jota en osaa edes kuvitella. Darryllin rooli on hiukan saman oloinen kuin Jeremyn (anteeksi vertailu), mutta silti mukavan erilainen ja pidän siitä, että Darryll osaa kuunnella ja olla vakava tarvittaessa eikä vedä kaikkea leikiksi. Kypsyys lienee oikea termi. Ainoa asia mikä Darryllissä häiritsee on hiukset tai enempi niiden tyyli, mutta ne ovat makuasioita :D

    Rosa on todella mielenkiintoinen ja kaunis hahmo. Ei yliampuva, ei idiootti, eikä typerys. Hän on jollain lailla todella luonnollisen inhimillisen oloinen ja älykkään tuntuinen nainen, joka osaa suhtautua asioihin rauhallisesti järkeillen. Hänenkin kohdallaan odotan innolla, mitä tapahtuu. Pidin hänestä melkein heti, kun näin.

    Gary, Gary, meidän kaikkien oma pikkuhullu :D Eniten odotan Julian osuutta kaikkeen ja sitä, kenen puolella hän on kun Gary astuu takaisin kaikkien tietoisuuteen. Onkohan hänkin ryöstämässä autoa. Saataisi kiva yhteistapaaminen kaikkien kanssa ja auto vielä Anna Anborin yhtiön auto niin kaunis soppa olisi valmis >:3

    Ryöstö keikasta ei taida tulla kovin helppo, jos kaksi (tai neljä) henkilöä tavoittelee samaa saalista, pyssyt saattavat paukkua siis *kieroutunut hymy huulilla* >:) Toisaalta se tarkoittaa meille viihdettä kivasti ja draamaa :D

    Kommentti on todella sekava, toivottavasti selvää saa. Pidin kaikista osista todella paljon, kommentointi vain tulee jälkijunassa. Tässä on kyllä ainekset vaikka mihin ja spekulaatioita on pää täynnä :D Ja haluaisin antaa erityisen maininnan kuinka hyvin pääjuoni ja sivujuonet toimivat eikä tule missään kohti oloa ainakaan itselle, että missä nyt mennään. Eli pysyy hyvin kärryillä koko ajan, vaikka onkin monta rautaa tulessa tarinassa :)

    R.H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau mikä kommentti O_O Ja ei paineita kommentoinnin suhteen, harva pysyy samassa tahdissa mun kanssani :D

      Mun tavote oli juuri tuolla itkemiskuvalla ilmentää vähän sitä, ettei se suinkaan kylmästi suhtaudu tähän asiaan ja että se - jopa - rakastaa Adriania, muttei saa nyt päätöstä tehtyä. Varsinkin, kun punnittavana ei ole ainoastaan Rayn ja Adrianin rakkaus, vaan myös isänsä firma. Adrianilla taas lie jonkin sortin pakkomielle Lucysta, mikä taas lie hyvin ymmärrettävää, olihan Lucy pitkään sen ainoa kiintopiste ja pelastusrengas Anne Arborissa.

      Hahaha nauroin tuolle "Adrianin iho loisti kuin majakka yössä" :D:D:D Jotenkin tuli mieleen Twilightit ja Edwardin kimallus auringonvalossa... en toivu tästä mielikuvasta ikinä :D Lucylla ja Adrianilla on tosiaan, harmikseni, eri iho.

      Tuo Adrianin käsi oli tuskanhiki otsallani, yritin saada tosta fiksua kuvaa ja muka sainkin siitä fiksun kuvan, mutta näin jälkeenpäin katsottuna - sokaistuin varmaan virheille enkä tajunnut tuota mystistä kiertoa :D Mutta sovitaanko, että kaveri ajattelee Lucya? ;)

      Darryll on tosiaan ihana <3 :D Jotenkin oon alkanu karsastamaan sen silmiä, mutta muuten tykkään itsekin herrasta niin ulkonäöllisesti kuin luonteeltaankin. Ja vertaile vaan, tosiaan kuten itsekin todettu niin Darryllissa on jotain Jeremymäistä, mutta kuten itsekin sanoit niin Darryll on kypsempi!

      Rosesta tykätään paljon, huomaan :) Kiva tietää, että onnistuin kerrankin jossain :D

      Hehee, hyvä veikkaus Garysta, onkohan meillä sittenkin tuplahauskan sijaan triplahauskaa... sitä ei vielä kerrota ;) Selviää myöhemmin. Ja draamaa ja viihdettä on varmasti tulossa, kunhan päästään eteenpäin!

      Hyvä että sivujuonet toimivat, ainoa pelko tässä on itsellä se että menetän oman otteeni tarinasta. :'D

      Poista
  5. Voi ei. Takuuvarma keikka osoittautuu varmasti katastrofiksi kaikille siihen osallistuneille! Aseet tulevat varmasti paukkumaan kun nämä "kaverukset" taas kohtaavat. Eihän Rose vain tiedä, että Mark ja Juliakin aikovat paikalle? Ja Adrian on niin ihana. Epäilee kaikkia ja on niin varovainen. Sanoisin, että fiksuin suvustaan. Muut vaan tekivät eivätkä miettineet tarpeeksi. :D Adrian on varmaan ainut suvustaan, joka ei ole tuohon ikään mennessä tappanut vielä ketään. Ja Lucy... Jotain vielä tapahtuu tuollaisesta salailusta. Hyvä osa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katastrofi voi hyvinkin olla tiedossa :'D Hyvä pointti tuo että tietääkö Rose... ;) Sitä voidaankin miettiä. Adrian on tosiaan ihanan epäileväinen ja varovainen, fiksua sinänsä! Muut sukulaiset vaan meni joka paikkaan pää edellä ja mielellään aseettomana. :D

      Tuosta että Adrian olisi ainoa joka ei ole tähän ikään mennessä tappanut ketään... Victor taisi olla vuoden verran vanhempi tappaessaan Nicholaksen ja Vincentistähän me ei tiedetä. :)

      Poista
  6. Luultavasti ongelmia tiedossa! :D En vain usko, että tuo tulee päättymään kovin hyvin, jos ja kun Adrian, Darryll, Mark ja Julia kohtaavat. Saa nähdä pääseekö joku hengestään.

    En tiedä mitä ajatella Adrianista ja Lucysta. Jotenkin pidän vieläkin naisesta, mutta saa nyt nähdä kehkeytyykö Adrianin ja hänen välille enää oikeastaan mitään. Hieman huonolta näyttäää sitä ajatellen, mutta toivo elää. :D

    Kuten Aryakin jo tuolla ylempänä mainitsi, niin Darryllissa todellakin on jotain Jeremymäistä! Ehkä siksi pidänkin hänestä niin paljon. :D

    VastaaPoista
  7. Pakko sanoa tähän yhdestä mun huomiosta, koska... De Luca. Eli katseltiin poikakaverin kanssa elokuva nimeltä SPY (pääosissa mm. Jason Statham, Melissa McCarthy ja Jude Law). Elokuvassa oli yksi kaveri, jonka nimi oli (jos muistan etunimen oikein) Marcos De Luca. Hahmon olemuksesta tuli jokseenkin mieleen Adrianin ja Vincentin sekoitus (outoa, tiedän). Silti, se sukunimi pisti silmään :D

    Kyllä, mun kommentin pointti oli että SPY- leffassa oli hahmo, jonka sukunimi on De Luca :D

    ~ Eizabeth
    Ps. Palaan kommentoimaan osaa, kunhan aivot toimii.

    , mutta siinä oli yks heppu jonka sukunimi oli De Luca. Muistaakseni sen tyypin koko nimi oli Marcos De Luca.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ömm... mitähän mä oon sekoillut? Toi ", mutta siinä oli yks heppu jonka sukunimi oli De Luca. Muistaakseni sen tyypin koko nimi oli Marcos De Luca." -lauseenosa ei kuulunu kommenttiin :D Pahoittelut!

      Poista

Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit